counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
سیب زمینی آکاردئونی پنیری

سیب زمینی آکاردئونی پنیری

سیب زمینی آکاردئونی پنیری زمان آماده سازی : 10 دقیقه زمان پخت : ...

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

دستور پخت کاری ماهی هندی

دستور پخت کاری ماهی هندی

دستور پخت کاری ماهی هندی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای د ...

فیلم: طعم شکلات و خامه در ترافل

آکا ایران: این ترافل های خوشمزه بهترین دسر برای پذیرایی از میهمان است. طعم شکلات و خامه، احساس خوبی هنگام خوردن این ترافل ها پدید می آورد. ...

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: میوه ارایی شب یلدا , تزیین ...

مجله آشپزی

مجله آشپزی

مجله آشپزی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ ,رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.مواد مورد نیاز رشته پلو با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ پیمانهرشته ...

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

دسر مافین شکلاتی , روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید. نوشته مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

فیلم: طرز تهیه سالاد گلابی و لبو

برترین ها: در این ویدیو یک نوع سالاد متفاوت و خوشمزه را آموزش میدهیم که احتمالا تا به حال درست نکرده اید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

کوکوی کنجد

کوکوی کنجد

دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (رنگارنگ) طرز تهیه کوکوی کنجد : سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی ...

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

طرز تهیه سالاد مرغ و آوودکادو

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ؛ سالاد مرغ و آووکادو را توان دارید به عنوان یک وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنید. به علت چربی تقریبا بالای آووکادو استفاده آن به افرادی که در دوران رژیم لاغری به سر می برند، سفارش نمی توان. ...

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوبات, درست کردن نخودپلو نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوباتاگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که برنامه غذایی متنوعی دا ...

کباب ترش مغزدار

کباب ترش مغزدار

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح فلورانس) طرز تهیه کباب ترش مغزدار : ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن ...

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی

آشنایی با روش تهیه سالاد ترک برای مهمانی زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:با مصرف مرتب از این سالاد خوش طعم، سلامتی خود را تضمین کنید. ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

تابستان سالاد

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی - به عنوان سایت آشپزی, بخش آشپزی, سالاد تابستان سالاد تابستان مواد لازم برای پخت و پز به عنوان برای پخت و پز به عنوان 250 گرم مارچوبهنخود فرنگی و گوجه فرنگی 100 گرملوتوس 540 گرمهندوانه 1 عددگزینه بدون پوست 1 عددقارچ 100 گرمسیب زمینی 150 گرمروغن 1 قنهق سوپخوریروغن کنجد 2 قنهق سوپخوریآب لیموترش خامه 0.25 فنجانشکر 2 ق, نمی, ق, یک قاشق چای خوریسیر 0.25 عددکنجد 0.25 فنجان چگونه به آماده شدن :مارچوبه را در یکجدول و پوست بمدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و در کاسه آب سردی قرار دهید و مجددا آبکش کنید و آنها را به قطعات 5 سانتی متری خرد کنید , نخود فرنگی را در قابلمه آبجوش ریخته و فورا آبکش کنید و در کاسه آب یخ فرو کرده سپس خارج کنید , ریشه نیلو فر آبی را بصورت برشهای نازکی خرد کنید , سیب زمینی , هویج و خیار را بصورت خلالهای 5 سانتی متری برش زده و با مارچوبه , نخود فرنگی و قارچها مخلوط کنید , چاشنی را روی آن پخش کرده و سرو نمایید .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیستطرز تهیه چاشنی :یک قاشق غذا خوری روغن , دو قاشق غذا خوری روغن کنجد , یک چهارم فنجان آبلیمو , دو قاشق چایخوری شکر , 2 حبه سیر و یک چهارم فنجان دانه کنجد بو داده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , چاشنی حاضر است مطالب مرتبط دیس سالاد میوه ژاپنی سالاد تابستانی ژاپنی گردآوری توسط بخش غذاهای ژاپنی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین