counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

کیک کشک بادمجان درست کنید

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان : بنا به گزارش آکاایران : نان تست : به اندازه کافیبادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد ...

شنیتسل مرغ - طرز تهیه شنیتسل مرغ مخصوص با سس مایونز

شنیتسل مرغ - طرز تهیه شنیتسل مرغ مخصوص با سس مایونز

شنیتسل مرغ - طرز تهیه شنیتسل مرغ مخصوص با سس مایونز - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکا ...

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

دستور پخت خوراک فیله ماهی

دستور پخت خوراک فیله ماهی

دستور پخت خوراک فیله ماهی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای در ...

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: م ...

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید گردپیج سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی   ...

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه بسکوییت شکل دار میهن مگ: طرز ...

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه کیک تولد خانگی طرز تهیه کیک تولد خانگی شکل ...

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.میزان سرو: 4 نفرمواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

دستور پخت استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

برترین ها: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید و یا با نان سنگک سرخ شده و ...

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی  امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا مفید و خوشمزه است و طرز تهیه آن راحت می باشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که ...

طرز تهیه زو با کره

طرز تهیه زو با کره

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" زو و کره از خوراکی هایی که بعنوان مکمل غذا و بورانی  است که در کرمانشاه علاقه مندان زیادی دارد  . و معمولا زو را در فویل میپیچند و زیر خاکست ...

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

دستور پخت سوپ گردن گوسفندی

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.میزان سرو: 8 الی 10 نفرمواد لازم: گوشت گردن گوسفندی: 500 گرم آرد: 2 قاشق سوپ خوری ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

طبخ ماهی سفید

طبخ ماهی سفید گردپیج

طبخ ماهی سفید سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی   ● مواد مورد نیاز : ماهی سفید بزرگ ۱ عدد گیاهاناز معطر گروه رب انار ۲ ساعتنههستم مواد غذاییمواد غذایی مغزگردو ۲۰۰ گرم نمک و فلفل گلپر که به اندازه به اندازه کافی ▪ سبزیجات های معطر : نعناع, جایگزین(strبتا) یک کلاس (strبتا و آمریکا شمالی Kاحساسات می پس از در اختیار همه نیست و به جای آنها توان فقط از نعناع استفاده کرد.)● طرز تهیه ماهی سفید گردپیج :مغزگردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم, مغزگردو و سبزی را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. آنگاه روی سطح ماهی کمی کارد می کشیم. باله های ماهی را با قیچی می گیریم, داخل گوش های ماهی را خالی می کنیم. شکم ماهی را یک چاک کوچک می دهیم, محتویات شکم ماهی را خارج می کنیم. بعد ماهی را تمیز می شوئیم و می گذاریم در صافی بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهی را از مایه مغزگردو و سبزی که حاضر کرده ایم پر می کنیم. دو لبه شکم ماهی را جفت می کنیم و با نخ و سوزن بخیه می زنیم. سپس سر و دم ماهی را به هم می آوریم وماهی را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و زیر و روی آن آتش زغال ریخته و ماهی را در حرارت ملایم می پزیم. امروزه این خوراک ماهی را نیز می توان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنی بعد از آن که شکم ماهی را پر کردیم و دوختیم سینی فر را کمی چرب می کنیم, کمی آرد می پاشیم و ماهی را از پهلو روی سینی قرار می دهیم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک ساعت و نیم می پزیم. در این فاصله مقداری سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روی آن می دهیم تا ماهی خوشرنگ شود. منبع: روزنامه مردم سالاری مطالب مرتبط طرز تهیه ماهی سفید گردپیج طرز تهیه ماهی گردپیج ماهی سوف یا سفید(کباب) پخت ماهی سفید درسته ماهی سفید با زیتون و سس گوجه طبخ ماهی سفید گردپیج گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین