counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

دستور پخت دم پختک باقلا

برنج بلغور و لپه باقلا را جداگانه خیس کنید. به گزارش آکاایران: مقداری کره یا روغن در قابلمه بریزید یک ق ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟ -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

وب سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.   طرز تهیه: ...

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: اگه از دنبال کننده های مطالب سای ...

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سالاد تابستانی ژاپنی س ...

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی) - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه بسکوییت شکل دار میهن مگ: طرز ...

کوفته پنیری؛ فینگرفود لذیذ و خوشمزه

کوفته پنیری؛ فینگرفود لذیذ و خوشمزه

ماهنامه سفره ایرانی: کوفته پنیری یک فینگرفود ساده و فوق‌العاده خوشمزه است که خیلی خیلی آسان تهیه می‌شود و با کمی تزیین شکل بسیار زیبایی هم پیدا می‌کند. از کوفته پنیری می‌توانید به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید یا آن را در یک دیس بزرگ بچینید و به عنوان ...

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه کیک تولد خانگی طرز تهیه کیک تولد خانگی شکل ...

طرز تهیه پیش غذای خوشمزه عربی با بادمجان

پیش‌غذای عربی با بادمجان ,این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذا خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز پیش‌غذای عربی با بادمجانبادنجان بزرگ: ۲ عددتخم مرغ (آب پز و ...

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

کوکی گردو و کشمش یک شیرینی پرمغز و بسیار خوشمزه

این کوکی گردو و کشمش بسیار خوشمزه و ساده است و به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.مواد لازم کوکی گردو و کشمش :گردو (خردشده): ۲ پیمانهکشمش: یک دوم پیمانهکره (به دمای محیط رسیده): ۲۲۵ گرمشکر: ۱۰۰ گرمشکر قه ...

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

چگونه به آماده شدن برنج و رشته فرنگی با مرغ غذای سنتی ایرانی

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته فرنگی برنج با مرغرشته فرنگی با برنج یکی از خوشمزه نیست مخلوطی از مرغ که همه. طعم و مزه غیر معمول پیدا کنید.مواد مورد نیاز رشته بریانی با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ وسری: ۳ وسینه مرغ (خرد شده): ۱ عددپیاز (رنده شده): ۱ عددکشمش: ۱زردچوبه و نمک و فلفل: به میزان لازمزعفران: ۲ S Oروغن مایع: به میزان لازمروش پخت و پز:۱٫ در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط تا زمانی که گرم است.۲٫ روز پیاز را به آن افزوده و تفت دهید تا کمی سبک شود.۳. سپس زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه جات ترشی جات به بوی.۴٫ بر روی سینه مرغ و طبخ تا زمانی که رنگ آن تغییر میکند.۵٫ سپس ۱ لیوان آب به اضافه کردن به حرارت را کم کنید و در ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه طبخ.۶٫ مقداری آب و نمک را در یک کاسه بریزید و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید.۷٫ سپس برنج را به آن اضافه ۵ دقیقه قبل از شستشو ۲ اقتدار را به آن اضافه کنید. پس از برنج کمی نرم است. را بشویید.۸٫ بقیه سری در یک قابلمه با مقداری آب حدود ۵ دقیقه است. حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.۹٫ بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.۱۰٫ سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.۱۱٫ سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.۱۲٫ سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.مجله سرآشپز – سارا خسرویان