counter create hit
تغذیه و رژیم غذایی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
خوش غذایی شما را به زندگی برمی گرداند

خوش غذایی شما را به زندگی برمی گرداند

خوش غذایی شما را به زندگی برمی گرداند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت خوش غذایی شما را به زندگی برمی گرداند ...

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند -آکا سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم میهن مگ: ممنوعیت مصرف نمک ...

دانستی ها و خواص قهوه

دانستی ها و خواص قهوه

دانستی ها و خواص قهوه سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم دانستی ها و خواص قهوه ...

آیا قرص سیر در کاهش فشارخون تاثیردارد؟

آیا قرص سیر در کاهش فشارخون تاثیردارد؟

آیا قرص سیر در کاهش فشارخون تاثیردارد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت   آیا قرص سیر در کاهش فشا ...

5 فایده خیار

5 فایده خیار

5 فایده خیار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت 5 فایده خیار ...

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ همه ما می دانیم که خوردن میوه ها و سبزیجات نه تنها برای سلامت بلکه برای پوست نیز ...

در مصرف ادویه افراط نکنید

منیره السادات روح اللهی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: صفرا یکی از اخلاط چهار گانه است که دارای طبع گرم و خشک است. به گفته وی مصرف بیش از حد غذاهایی که طبع گرم و خشک داشته مانند انواع ادویه‌ها موجب ...

محاسن و محدودیت های دمنوش ها

محاسن و محدودیت های دمنوش ها

صدف رکوتا، دانشجوی ارشد صنایع غدایی، زیرنظر دکتر مصطفی نوروزی- دانشیار علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قزوین   ...

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند ...

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

علت چاقی در فصل زمستان متخصصان علوم پزشکی کانادا در یک مطالعه جدید به بررسی علت افزایش وزن در فصل زمستان پرداختند. این متخصصان بر اساس بررسی انجام گرفته دریافتند که سلول ه ...

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت !

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت !

آشنایی با ادویه های پرکاربرد و پر خاصیت ! -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: برای مقابله با سرماخوردگی ...

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص درمانی و شفا بخش ...

فواید ماهی قزل آلا برای بدن

فواید ماهی قزل آلا برای بدن

فواید ماهی قزل آلا برای بدن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: ماهی قزل آلا چه خاصیت هایی دارد؟ ...

تکنیکی برای تسکین دهان بعد از خوردن فلفل

برخی افراد فلفل تند می خورند و به اصطلاح ککشان هم نمی گزد. اما برخی دیگر همانند من با خوردن فلفل تند آتش از دهانشان زبانه می کشد. در این صورت همگی سعی می کنیم با سر کشیدن یک لیوان آب آتش زبا ...

با این راهکارها در برابر «کبد چرب» غلبه کنید

با این راهکارها در برابر «کبد چرب» غلبه کنید

خبر خوب این است که بیماری کبد چرب اغلب قابل درمان است و کبد می تواند از طریق ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی بار دیگر سلامت کامل خود را باز یابد. تیتر 20 - این که مقدار چربی در کبد وجود داشته باشد، طبیعی است، زیرا پردازش چربی های ...

بهترین خوردنی های آرام بخش

بهترین خوردنی های آرام بخش

مهدیه رشیدی‌نیا؛ مشاور تغذیه و رژیم درمانی فارغ‌التحصیل از دانشگاه علوم پزشكی ش ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

مزایای چای سبز

منافع چای سبز

مزایای چای سبز محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم مزایای چای سبز صفحه اصلی Mb: فواید چای سبز صفحه اصلی مگا: چای سبز حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که باید اثرات قدرتمند در بدن می شود و شامل ابزاری مانند بهبود عملکرد مغز و از دست دادن چربی , کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری دیگر از مزایای باور نکردنی. در اینجا 10 تا از خواص درمانی چای سبز که مطالعات انسانی تحقیقات از این پیمان بیان کرد که شماره 3 بسیار تاثیرگذار و مهم است. به گزارش میهن مگ: 1. چای سبز حاوی ترکیبات فعال بیولوژیکی مختلف است که می تواند سلامت را بهبود بخشد2. ترکیبات در چای سبز می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشید3. چای سبز چربی سوزی را افزایش و باعث بهبود عملکرد فیزیکی می شود4. آنتی اکسیدان ها موجود در چای سبز ممکن است خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را کاهش دهد5. چای سبز ممکن است با حفاظت از مغز، در پیری خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد6. چای سبز می تواند سبب کشتن باکتری که باعث بهبود سلامتی دندان و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.7. چای سبز ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد8. چای سبز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق را کاهش دهد9. چای سبز می تواند سبب از دست دادن وزن و کاهش خطر ابتلا به چاقی شود10. چای سبز ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به مرگ و به داشتن زندگی طولانی مدت شما کمک کند 1. چای سبز حاوی ترکیبات فعال بیولوژیکی مختلف است که می تواند سلامت را بهبود بخشد بسیاری از ترکیبات فعال زیستی در برگ چای که حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی مهم است. چای سبز دارای پلی فنل هایی مانند فلاونوئیدها و کاتچین می باشد که به عنوان آنتی اکسیدان قوی هستند. این مواد می تواند تشکیل رادیکال های آزاد در بدن را کاهش دهد سلول ها را از آسیب رادیکال های آزاد محفاظت می کند این رادیکال های آزاد در پیری و انواع بیماری ها نقش دارند.یکی از ترکیبات قوی تر در چای سبز آنتی اکسیدان گالات اپیگالوکاتچین (EGCG) است که برای درمان بیماری های مختلف مورد مطالعه قرار گرفته و ممکن است یکی از دلایل اصلی که خواص قدرتمند دارویی چای سبز باشد. چای سبز همچنین دارای مقادیر کمی از مواد معدنی است که برای سلامت مهم است. 2. ترکیبات در چای سبز می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشید از عنصر کلیدی فعال چای سبز کافئین است که یک محرک شناخته شده می باشد.کافئین در مغز برای جلوگیری از انتقال دهنده عصبی مهاری به نام آدنوزین می باشد. به این ترتیب، در واقع شلیک نورونها و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش می دهد. کافئین به طور مداوم منجر به بهبود جنبه های مختلف عملکرد مغز، از جمله بهبود خلق و خوی، هوشیاری، زمان واکنش و حافظه می شود.با این حال چای سبز حاوی کافئین است و همچنین دارای اسید آمینه ال - تیانین است که قادر به عبور از سد خونی مغزی می باشد.L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی مهاری گابا را افزایش می دهد، که دارای اثرات ضد اضطرابی است. دوپامین و تولید امواج آلفا را نیز در مغز افزایش می دهد.مطالعات نشان می دهد که کافئین و ال - تیانین می توانند اثرات هم افزایی داشته باشد. ترکیبی از این دو به ویژه در بهبود عملکرد مغز قوی است.توجه: چای سبز حاوی کافئین کمتری از قهوه است اما به اندازه کافی برای تولید یک اثر کافئین را دارد. این همچنین شامل اسید آمینه ال - تیانین است که می تواند کار کافئین برای بهبود عملکرد مغز را افزایش دهد. 3. چای سبز چربی سوزی را افزایش و باعث بهبود عملکرد فیزیکی می شود در مطالعات کنترل  شده انسانی نشان داده شده است که چای سبز چربی سوزی را افزایش و سرعت سوخت و ساز بدن را زیاد می کند. در یک مطالعه در 10 مرد سالم، چای سبز مصرف انرژی را 4٪ افزایش داده است. مطالعه دیگری نشان داد که اکسیداسیون چربی 17٪ افزایش یافته بود و نشان می دهد که چای سبز ممکن است سوزاندن چربی افزایش دهد.در دو مطالعه با بررسی جداگانه ی کافئین نشان داده شده است که عملکرد فیزیکی به طور متوسط 11-12٪ افزایش یافته است.توجه: نشان داده شده چای سبز برای افزایش میزان سوخت و ساز و افزایش سوزاندن چربی در کوتاه مدت موثر است ولی همه مطالعات این موضوع را نشان نداده است. 4. آنتی اکسیدان ها موجود در چای سبز ممکن است خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را کاهش دهد سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ایجاد می شود. و یکی از علل پیشرو مرگ در جهان است. به خوبی شناخته شده است که آسیب های اکسیداتیو به توسعه سرطان کمک می کند و آنتی اکسیدان ها می تواند یک اثر حفاظتی دارا باشند. چای سبز منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان قوی است بنابراین می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.سرطان پستان: یکی از مطالعات مشاهده ای که نشان داد در زنانی که چای سبز نوشیدند 22٪ خطر ابتلا به سرطان پستان ( شایعترین سرطان در زنان ) کاهش داشت.سرطان پروستات: یک مطالعه نشان داد در مردانی که چای سبز نوشیدند 48٪ خطر ابتلا به سرطان پروستات ( شایعترین سرطان در مردان ) کاهش داشت.سرطان کولورکتال: از مطالعه روی 69710 زن چینی دریافتند که در مصرف کنندگان چای سبز 57 درصد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کاهش داشت.در انتها: چای سبز دارای آنتی اکسیدان قوی است که ممکن است در برابر سرطان شما را محافظت کند. مطالعات متعدد نشان می دهد که مصرف کنندگان چای سبز در معرض خطر پایین تر انواع مختلفی از سرطان هستند. 5. چای سبز ممکن است با حفاظت از مغز، در پیری خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد نه تنها چای سبز می تواند عملکرد مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد بلکه ممکن است از مغز در افزایش سن محافظت کند. بیماری آلزایمر شایع ترین بیماری عصبی در انسان و یکی از علل اصلی زوال عقل است.بیماری پارکینسون دومین بیماری عصبی شایع است و شامل مرگ نرون های تولید کننده دوپامین در مغز می شود.مطالعات متعدد نشان می دهد که ترکیبات کاتچین در چای سبز اثرات مختلف محافظتی بر سلول های عصبی در لوله های آزمایش و مدل های حیوانی دارند و سبب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون می شود. 6. چای سبز می تواند سبب کشتن باکتری که باعث بهبود سلامتی دندان و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد. ترکیبهای موجود در چای سبز دارای اثرات بیولوژیک نیز می باشد. برخی مطالعات نشان می دهد که آنها می توانند باکتری را از بین  برده و ویروس هایی مانند ویروس آنفلوانزا را مهار کرده و به طور بالقوه خطر ابتلا به عفونت ها را کاهش می دهد.استرپتوکوکوس موتانس از باکتری های مضر اولیه در دهان است. این امر باعث تشکیل پلاک و یکی از عوامل منجر به حفره و پوسیدگی دندان است.مطالعات نشان می دهد که ترکیبهای موجود در چای سبز می تواند رشد استرپتوکوک موتانس را مهار کند. مصرف چای سبز با بهبود بهداشت دهان و دندان و کاهش خطر پوسیدگی در ارتباط است. یکی دیگر از مزایای بسیار جذاب چای سبز کاهش بوی بد دهان است.در انتها: ترکیبهای موجود در چای سبز ممکن است رشد باکتری ها و برخی از ویروس ها را مهار کند. این می تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش داده و منجر به بهبود در بهداشت دهان و دندان، کاهش خطر پوسیدگی و کاهش بوی بد دهان شود. 7. چای سبز ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد دیابت نوع 2 یک بیماری است که در چند دهه گذشته به اپیدمی رسیده است و در حال حاضر در حدود 300 میلیون نفر از مردم در سراسر جهان مبتلا هستند. این بیماری شامل داشتن سطح قند خون بالا در زمینه مقاومت به انسولین و یا عدم توانایی در تولید انسولین می باشد.مطالعات نشان می دهد که چای سبز می تواند حساسیت به انسولین را بهبود و سطح قند خون را کاهش دهد. در یک مطالعه در افراد ژاپنی دریافتند در کسانی که چای سبز نوشیدند 42٪ خطر ابتلا به دیابت نوع 2 پایین تر بود. با توجه به بررسی 7 مطالعات با مجموع 286701 از افراد، در مصرف کنندگان چای سبز 18٪ خطر ابتلا دیابت کاهش داشت.در انتها: برخی از آزمایشات کنترل شده نشان می دهد که چای سبز می تواند سبب کاهش خفیفی در سطح قند خون شود. همچنین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در دراز مدت کاهش دهد. 8. چای سبز ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق را کاهش دهد بیماری های قلب و عروق، از جمله بیماری های قلبی و سکته مغزی، بزرگترین علل مرگ در جهان می باشد. مطالعات نشان می دهد که چای سبز می تواند برخی از عوامل خطر اصلی برای این بیماری ها را بهبود بخشد. این عوامل خطر شامل کلسترول تام، کلسترولLDL  و تری گلیسیرید می باشد. چای سبز نیز به طرز چشمگیری از ذرات کلسترول LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کند. با توجه به اثرات مفید چای سبز بر روی عوامل خطر، تعجب آور نیست که در مصرف کنندگان چای سبز خطر بیماری های قلبی عروقی تا 31٪ پایین تر است.در انتها: نشان داده شده است که چای سبز سبب کاهش کلسترول تام و LDL می شود و همچنین از ذرات LDL  در برابر اکسیداسیون محافظت می کند مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که مصرف کنندگان چای سبز در معرض خطر پایین تر بیماری های قلبی عروقی هستند. 9. چای سبز می تواند سبب از دست دادن وزن و کاهش خطر ابتلا به چاقی شود با توجه به اینکه چای سبز می تواند سرعت سوخت و ساز را در کوتاه مدت تقویت کند می تواند به شما در از دست دادن وزن کمک کند. مطالعات متعدد نشان داده است که چای سبز منجر به کاهش چربی بدن، به خصوص در ناحیه شکم می شود.یکی از این مطالعات کارآزمایی تصادفی کنترل شده در 240 مرد و زن است که به مدت 12 هفته انجام شد در این مطالعه، گروهی که چای سبز مصرف کردند کاهش قابل توجهی در درصد چربی بدن، وزن بدن، دور کمر و چربی شکمی داشتند.با این حال، برخی از مطالعات انجام شده افزایش معنی داری در کاهش وزن با چای سبز را نشان نمی دهد در انتها: برخی مطالعات نشان می دهد که چای سبز منجر به افزایش از دست دادن وزن می شود. این به خصوص در کاهش چربی خطرناک شکم موثر است. جهت خرید چای سبز لاغری کلیک کنید 10. چای سبز ممکن است باعث کاهش خطر ابتلا به مرگ و به داشتن زندگی طولانی مدت شما کمک کند البته، همه در نهایت می میرند و این اجتناب ناپذیر است. با این حال، با توجه به اینکه مصرف کنندگان چای سبز در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سرطان هستند لذا چای سبز می تواند به طولانی تر کردن زندگی کمک کند.در یک مطالعه در 40530بزرگسال ژاپنی نشان داد کسانی که چای سبز ( 5 فنجان یا بیشتر در روز ) مصرف می کردند به طور معنی داری در مدت 11 سال کمتر مردند.مرگ در اثر همه علل 23 ٪ در زنان کمتر، 12٪ در مردان پایین تر است.مرگ ناشی از بیماری قلبی 31٪ در زنان پایین تر، در مردان 22٪ پایین تر است.مرگ از سکته مغزی 42٪ در زنان پایین تر، در مردان 35٪ پایین تر است.مطالعه دیگری در 14001 افراد ژاپنی سالمند 65 - 84 سال نشان داد که کسانی که چای سبز می نوشیدند در طول 6 سال مطالعه با احتمال 76٪ کمتر مردند. مطالب مرتبط چای سبز خواص چای سیاه خرید چای سبز لاغری تیما تاثیر چای سبز در کاهش وزن .منبع : مطالب مرتبط چای سبز و لاغری؛واقعیت یا تبلیغات-چای سبز-لاغری برتری آنتی اکسیدانی قهوه سبز نسبت به چای سبز چای سیاه بخوریم یا چای سبز؟ چای سبز چای سبز بنوشید ! منافع چای سبز گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین