counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

دستور پخت پلو گوجه با مرغ بریان

1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به گزارش آکاایران: 2- مرغ را نمک و فلفل بزنید روغن را در قابلمه ای گرم  کرده و مرغ را ...

دستور پخت حواری مرغ

در بین انواع غذاهای رنگارنگ جنوبی حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه ای هندی دارد می توانید با گوشت مرغ ...

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز

میزشام با تزیینات قرمز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: ...

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی

میزشام با تزیینات کرم و زرشکی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: م ...

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت

نودل با مخلوط گوشت -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  ؛  زیبا کجوری کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: طبق پژوهش ها انجام شده، کسانی که در وعده‌های غذایی خود، زیادتر از میوه و سبزیجات ...

گیاهخواری

گیاهخواری

 گیاهخواری چیست؟ و برای گیاهخوار شدن چه نکاتی اهمیت دارد؟ گیاهخواری شیوه ای از تغذیه است که انواع مختلفی دارد. شدت گیاهخواری بسته به انتخاب افر ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

ماهنامه کیک و شیرینی: رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.   میزان سرو: 6 نفرمواد لازم: شکلات تلخ: 120 گرم پودر قهوه: ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه , شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید. نوشته رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش

مجله سرآشپز - مسعود ندرلو:  دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت . مواد مورد نیاز آب سیب ترش: دوسوم پیمان ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

کباب ترش مغزدار

کباب ترش مغزدار

دستوری از مجله هنر آشپزی 159 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح فلورانس) طرز تهیه کباب ترش مغزدار : ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

سوپ ماست, مواد غذایی, احزاب, استان اصفهان, ایران

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

سایت کل: سوپ ماست و یا سوپ, ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از شیر و گوشت گردن گوسفند و.... زعفران و قند و شکر و در آن کمی زرشک خلال بادام یا گردو و گاهی گلاب ریخته. این سوپ سرد رأی. این غذا مانند حلیم. اما در حال حاضر به عنوان دسر مصرف میشود. این مواد غذایی است که معمولا گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود اما برخی از گوشت مرغ استفاده می‌کنند. همچنین برخی آن را با سبک هندی تهیه کرده و به جای شکر و گلاب از نمک و فلفل استفاده می‌کنند. از تاریخچه خورش ماست اطلاعات چندانی در دست نیست اما دست کم بیش از یک سده است که در میهمانی‌های مجلل و بزرگ اصفهان دیده می شود. خورش ماست در قدیم یکی از غذاهای اصلی دربار بود ولی امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود. مواد لازم : 200 گرم گوشت گردن گوسفند نصف پیمانه شکر 1 عدد پیاز 3 پیمانه ماست پر چرب سون کاله 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری گلاب 1 قاشق سوپ خوری خلال بادام 1 قاشق سوپ خوری مغز گردو نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم     طرز تهیه : پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش آید.  زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش آید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید. کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش به صورت سرد سرو می شود.