counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

دستور پخت مرصع پلو

برنج را ا قبل خیس کنید. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز بپزید. به گزارش آکاایران: گوشت ...

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات

دستور پخت میگوی کبابی با سس سبزیجات -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: ...

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزئین زیبا ...

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سا ...

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: عمری گذشت و نه ق ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید

دلمه فلفل پاپریکا , گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. نوشته دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

گیاهخواری

گیاهخواری

 گیاهخواری چیست؟ و برای گیاهخوار شدن چه نکاتی اهمیت دارد؟ گیاهخواری شیوه ای از تغذیه است که انواع مختلفی دارد. شدت گیاهخواری بسته به انتخاب افر ...

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

6 نفر (اندازه سرو: 2/1 فنجان) ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو خوش طعم

نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوبات, درست کردن نخودپلو نحوه پخت نخودپلو, پلو همراه حبوباتاگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که برنامه غذایی متنوعی دا ...

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

مجله سرآشپز: ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو می‌شود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.   مواد مورد نیاز:   ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته آب جوش: 4 پیمانه آب سرد: ...

تفاوت شخصیت با منش

تفاوت شخصیت با منش

خیلی راحت ممکن است شخصیت با منش (character) اشتباه گرفته شود. تشخیص شخصیت ساده است و همه افراد تا حدی میتوانند آن را انجام دهند. با ...

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور العمل استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

بالا: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه توت فرنگی است که اغلب یا در مردم به شما کباب و یا سرخ شده در روغن. این مواد غذایی خوشمزه همسایه سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل کنید. یا با نان سرخ شده و ماست و خامه را امتحان کنید. چوب مرغ در کشورهای مختلف آماده سازی می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. در اینجا دستور پخت استیک مرغ به دو روش را برایتان آورده ایم. استیک مرغ با سبزیجاتمواد لازم     سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد     پیاز : ۱ عدد     فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد     رب : ۲ قاشق غذاخوری     زعفران دم کرده به میزان لازم     نمک و فلفل به میزان لازم     روغن به میزان لازم     آبلیمو : ۱/۲ پیمانه     هویج : ۱عدد طرز تهیه ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد. سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.   درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.   نکات طلایی پخت استیک مرغ1. در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود. 2. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است، مناسب است. 3. استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید. پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید          استیک مرغ زعفرانی با نان سنگک و سس ماست مواد لازم برای 2 نفر:     سینه مرغ : 2 عدد     پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده     زعفران دم‌كرده : 6 قاشق غذاخوری     روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم مواد لازم برای سس ماست:     ماست خامه‌ای : نیم پیمانه     خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی     سس خردل : یك قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری     نان سنگك :  نصف،خرد شده       روش تهیه:1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.5.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.6.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.نکات:1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.2. می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.