counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آش دوغ با گوشت چرخ کرده

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (TitreBartar.ir) : مواد لازم:  ...

غذای مقوی برای نوزادان، پوره سالاد میوه

اگر می‌خواهید کودک سالمی داشته باشید، برای تهیه غذای او، به توصیه‌های بهداشتی توجه نمایید: قبل و بعد از تهیه غذا دست‌ها را بشویید. اگر دست‌ها زخمی است، قبل از تهیه غذا محل زخم را ببندید. غذاها را خوب بپزید. غذای کودک را تازه تهیه کنید. غذاهای پخته را بطور صحیح نگهداری ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

با ادویه های هندی و خاصیت های آن ها آشنا شوید

ادویه های هندی, خواص ادویه های هندی, خاصیت انواع ادویه ادویه های هندی, خواص ادویه های هندیدر این مطلب از ابرتازه ها شما را با ادویه های ه ...

دستور پخت دلمه گوجه فرنگی به روشی متفاوت

دلمه گوجه فرنگی ,به نظر من دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه، اما نمیدونم چرا من همیشه یادم میره دلمه درست کنم. اگه شما هم مثل من جز کسایی هستین که پختن این غذای لذیذ رو فراموش میکنین و خیلی هم دوستش دارین احتمالا با دیدن ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

در کل، «سالاد» غذا یا پیش‌غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و... سرو می‌شود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم‌مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در ...

میلک شیک شکلاتی

میلک شیک شکلاتی

نوشيدنی ها آسمونی : میلک شیک شکلاتیمواد لازم:شیر: یک و نیم پیمانهشکلات تخته‌ای: 300 ...

آش ترش مازندرانی مخصوص عید

آش ترش مازندرانی مخصوص عید

سوپ و آش طرز تهیه آش ترش مازندرانی را در آسمونی ببینید  مواد لازم ...

دستور پخت میگو پلو جنوبی

میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم. با ما همراه باشید.

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

ماهی شکم پر

میگوی پاک شده را به همراه سیر، سویا سس، تخم گشنیز و سس خردل و کمی نمک و فلفل در غذاساز میکس کرده ...

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه 12 غذای رژیمی مخصوص گیاه خواران ایرانی خوشمزه و لذیذ غذای رژیم ...

طرز تهیه چیز کیک عسلی

مواد لازم برای چیز کیک عسلی بیسکویت ساده 2 عدد پنیر خامه ای 250 گرم عسل ¼ پیمانه بیسکویت تارت 12 عدد خامه غلیظ 300 میلی لیتر طرز تهیه چیز کیک عسلی بیسکویت های ساده را در غذاساز به شکل پودر درآورید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. سپس با استفاده از یک همزن برق ...

آموزش تصویری غذای مجلسی برد بلاو

آموزش تصویری غذای مجلسی برد بلاو

آموزش تصویری غذای مجلسی برد بلاو   در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک غذ ...

دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید. نوشته دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار ...

سانسور در گفت وگوی فردوسی پور در برنامه دورهمی

سانسور در گفت وگوی فردوسی پور در برنامه دورهمی

عادل فردوسی پور در برنامه دورهمی حاضر شد وبه سوالات مهران مدیری حاضر شد. مدیری سوالاتش را با انتقاد به اجرای عادل فردوسی پور آغاز کرد و از این گفت که در اجرا خیلی راحت است و همه کار می کند. عادل در پاسخ خاطره ای گفت از زمانی که کارشناس برنامه ...

دسر کادایف کارامل، شیک و باکلاس

خیلی از ما وقتی که قراره یک مهمونی بپا کنیم و بخوایم از تنوع خوبی توی غذا و حتی دسر هامون برای پذیرایی داشته باشیم دنبال گزینه هایی هستیم که بی دردسر تر باشن و اینکه در ظرفی که اون رو تهیه کردیم سرو بشن. ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور العمل استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

بالا: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه توت فرنگی است که اغلب یا در مردم به شما کباب و یا سرخ شده در روغن. این مواد غذایی خوشمزه همسایه سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل کنید. یا با نان سرخ شده و ماست و خامه را امتحان کنید. چوب مرغ در کشورهای مختلف آماده سازی می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. در اینجا دستور پخت استیک مرغ به دو روش را برایتان آورده ایم. استیک مرغ با سبزیجاتمواد لازم     سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد     پیاز : ۱ عدد     فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد     رب : ۲ قاشق غذاخوری     زعفران دم کرده به میزان لازم     نمک و فلفل به میزان لازم     روغن به میزان لازم     آبلیمو : ۱/۲ پیمانه     هویج : ۱عدد طرز تهیه ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد. سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.   درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.   نکات طلایی پخت استیک مرغ1. در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود. 2. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است، مناسب است. 3. استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید. پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید          استیک مرغ زعفرانی با نان سنگک و سس ماست مواد لازم برای 2 نفر:     سینه مرغ : 2 عدد     پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده     زعفران دم‌كرده : 6 قاشق غذاخوری     روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم مواد لازم برای سس ماست:     ماست خامه‌ای : نیم پیمانه     خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی     سس خردل : یك قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری     نان سنگك :  نصف،خرد شده       روش تهیه:1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.5.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.6.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.نکات:1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.2. می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.