counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

1. برنج را بشویید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. به گزارش آکاایران: 2. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کامل ...

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

مجله آشپزی

مجله آشپزی

مجله آشپزی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

خوراک سوسیس و نخود اسپانیایی

خوراک سوسی و نخود غذایی ساده و خوشمزه از اسپانیا است. می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. اما اگر از نخود استفاده می کنید بهتر است از روز قبل بگذارید خیس بخورد. مواد لازم خوراک سوسیس و نخود سالسای گوجه فرنگی 600 میلی لیتر کنسرو نخود 400 گرم ژامبون 2 ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان

خواص خیار چنبر تلخ در بارداری + خواص خیار چنبر برای کودکان خواص خی ...

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری

خواص باقالی پخته برای سرماخوردگی + خواص باقالی در دوران بارداری خواص باقالی ...

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

پویش «فست فود طبیعی، جایگزین شیرینی» در مدرسه ها شیراز

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  ؛  زیبا کجوری کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: طبق پژوهش ها انجام شده، کسانی که در وعده‌های غذایی خود، زیادتر از میوه و سبزیجات ...

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

سوپ گوشت و سبزیجات؛ یک شام زمستانی

وب سایت دونفره: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه ...

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش های تهیه سالاد سزار؛ اصیل و کاملا ایتالیایی

روش اول (روش اصیل و کاملا ایتالیایی سالاد سزار) زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقهمواد لازم مناسب برای 5 نفر کاهو تازه: 1 عدد نان تست: 4-3 عدد روغن ...

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

کمبود وقت و مشغولیت های زندگی روزمره مثل شاغل بودن خانم خونه یکی از مهمترین مسائلیه که اجازه نمیده با خیال راحت برای اعضای خانواده آشپزی کنیم و غذای باب طبعمون رو بپزیم. معمولا ممکنه طی روز کارهای مهمتری داشته باشیم که اجازه خرید و صرف زمان برای تهیه مواد اول ...

فسنجان مجلسی

فسنجان مجلسی

فسنجان مجلسی که در اینجا طرز تهیه آن را به همراه عکس مراحلش میبینید برنده یک دوره از مسابقات آشپزی ایران کوک بوده. به همین خاطر هم با وجود این که قبلاً دستور تهیه خور ...

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

وب‌سایت ایران کوک: امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد. مواد لازم:     برنج 1 کیلو ...

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

ژله خامه ای با تکه های رنگی رنگی

مجله سرآشپز: ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو می‌شود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.   مواد مورد نیاز:   ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته آب جوش: 4 پیمانه آب سرد: ...

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما این ...

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور پخته چند مدل قارچ شکم پر

دستور پخت چند مدل قارچ شکم پر

بالا: قارچ شکم پر از غذاهای با ساده زیبا و خوشمزه است که به راحتی آماده و در خدمت. برای تهیه غذا به تعداد زیادی از قارچ. اگر چه این غذا قارچ شکم پر نام اما با توجه به اینکه قارچ دارای بافتی و ظریف است. فضای خالی داخل و پر کردن مخلوطی از مواد آن ممکن نیست اما اگر قارچ یک انتخاب فوق العاده در قسمت پایه قارچ از انتها. این منطقه از دیوارهای آن باقی مانده است که می توان آن را با استفاده از یک کاسه عمق برای پر کردن مخلوط مورد نظر استفاده کرد.   در این مطلب طرز تهیه 4 مدل قارچ شکم پر خوشمزه را برایتان آورده ایم.   «پورتوبلو»، قارچ شکم پر با میگو   مواد لازم:     قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.)     عدد میگو: ۸ تا ۱۲     گوجه فرنگی: ۲ عدد      سیر: ۲ حبه      ریحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری     آب لیمو: نصف یک لیمو     نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی     فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری     روغن زیتون طبیعی: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری     طرز تهیه   1. ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.   2. سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم.   3. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم.   4. مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم.   5. فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم.   6. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.   7. در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم.   8. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود.   9. سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم.   10. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.   11. برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.       قارچ شکم پر با اسفناج و پنیر مواد لازم: قارچ درشت و تازه:  ۲۰ عدد کره:   ۲ قاشق غذاخوری سیر له شده: ۲ حبه اسفناج خرد شده، بدون آب: ۲۸۰ گرم پنیر مازارلا: یک لیوان پنیر پارمیزان: یک لیوان نمک و فلفل: به مقدار کافی     طرز تهیه:1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.   2. ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنید.   3. در کره آب شده، ساقه های خرد شده و سیر له شده را تفت دهید تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید.   4. نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنید.   5. زیر گاز را خاموش کنید و ۲ نوع پنیر را به مواد اضافه کنید.   6. قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا این که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهید.    قارچ شکم پر با خرده نان و پنیر خامه ای   مواد لازم : قارچ (بزرگ): ۲۲۵ گرم خرده نان (ادویه دار): ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای: (پنیر خامه ای با مخلوط اسفناج و کنگر) ۱۸۵ گرم     طرز تهیه:1. ساقه قارچ ها را کات کنید و کلاهک قارچ را کنار بگذارید.   2. پنیر را داخل پلاستیک فریزر بریزید، گوشه پلاستیک را به وسیله قیچی ببرید و پنیر را مانند کرم روی قارچ ها بریزید (فقط کلاهک قارچ را با پنیر پر کنید). 3. قارچ ها را از سمت پایین روی خرده نان ها قرار دهید و مقداری خرده نان روی قارچ ها بریزید. سپس به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد گرم سرو کنید.      قارچ شکم پر با گوشت چرخکرده مواد لازم: گوشت چرخ کرده: حدودا ۱۵۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد قارچ درشت: ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی متوسط: ا عدد نمک و فلفل و رب گوجه: به اندازه ذرت پخته: ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزای ورقه ای یا رنده شده: به اندازه     طرز تهیه:1. قبل از هرچیز سیب زمینی رو بذارید آب پز بشه بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید.2. قارچها رو هم بشورید و کلاهک رو از ساقه جدا کنید و یه مقدار به قارچها آبلیمو بزنید که موقع پخت سیاه نشه.3. پیاز و فلفل دلمه ای رو یه همراه گوشت چرخ کرده تفت بدبد و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زرد چوبه ساقه های قارچها رو که خورد کردین رو به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بذارید یه مقدار تفت بخوره بعد شعله رو خاموش کنید.4. قارچها و سیب زمینی ها رو توی ظرف بچینید و در صورت تمایل کف ظرف رو با روغن زیتون چرب کنید…بعد از مواد وسط قارچها و سیب زمینی هارو پر کنید و روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید بعد ۱۰ دقیقه توی فر یا مایکروویو بذارید تا پنیر آب بشه و طلایی.