counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

دستور پخت حواری مرغ

در بین انواع غذاهای رنگارنگ جنوبی حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه ای هندی دارد می توانید با گوشت مرغ ...

دستور پخت عدس پلو با گوشت چرخ کرده

عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک بپزید. سپس آن ها را در یک آبکش ریخته و کنار بگذارید توجه داشته باشید که عدس ...

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند

کباب - کباب دنده گوسفند - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

ماهی با قارچ و اسفناج

ماهی با قارچ و اسفناج

ماهی با قارچ و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی با قارچ و اسف ...

کیک و تارت های واژگون یا وارونه با میوه

کیک و تارت های واژگون یا وارونه با میوه

کیک و تارت های واژگون یا وارونه با میوه -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: کیک و ت ...

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی با گوشت کوبیده -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه کوفته ...

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى

بال کبابی ، بال مرغ کبابى به سبک مالزى - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیك مرغ زعفرانی , در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نوشته استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

کوکوی کنجد

کوکوی کنجد

دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (رنگارنگ) طرز تهیه کوکوی کنجد : سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی ...

توپک جگر، گلوله هایی سرشار از آهن

توپک جگر، گلوله هایی سرشار از آهن

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این توپک های جگر و گوشت چرخکرده غذایی خوشمزه و سرشار از آهن هستند که برای کسانی که کم خونی دارند بسیار مناسب است. میزان سرو: 6 الی 8 نفرمواد لازم: جگر گوسفندی: 300 گرم پیاز (خرد شده): ...

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو, پخت کیک گردویی نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هس ...

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور پخت کیک بادام,

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

ماهانه کیک و شیرینی: در این محصول چگونه برای آماده سازی یک کیک با طعم بادام را به شما آموزش و.... طعم بادام اطراف کیک را در رای دادن شما می خواهید.مواد لازم: شیر: سه چهارم فنجان شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه صفحه اصلی: 4 عدد آرد: یک دوم پیمانه پودر بادام: سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری نمک: سه چهارم قاشق چای خوری وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری مواد لازم جهت گلیز: پودر شکر: سه چهارم پیمانه بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری پودر ژله نارنجی: 3 قاشق سوپ خوری وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری     طرز تهیه: 1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.   2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.   3. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.   4. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.   5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.   6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.   7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.   8. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود. طرز تهیه گلیز: 1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.   2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.   3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.   4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.