counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی زمان آماده سازی : 45 دقیقه   طرز ...

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

سرویس سبک زندگی فردا: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و آسان و ویژه فصل زمستان هست که امید داریم از آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه این سالاد را به نقل از سرآشپز باشی بخوانید.     مواد لازم برای سالاد لبو با کلم: کلم سفید و قرمز ...

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات

دستور پخت سیخ ماهی و سبزیجات -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذا ...

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی قزل آلا ...

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی

سالاد تابستانی ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سالاد تابستانی ژاپنی س ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی) - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید !

حلیم بادمجان ، کشک بادمجان ،هرچی شمابگید ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: عمری گذشت و نه ق ...

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز پنیری

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ...

طرز تهیه چیز برگر چدار

طرز تهیه چیز برگر چدار

وب سایت ایزی پز: ما در این دستور پخت، چیزبرگر کلاسیک را دگرگون کردیم. برای به اوج رساندن طعم ها در این دستور پخت، طعم دلنشین پنیر چدار ذوب شده روی گوشت، ترشی خیار فوری را آماده کردیم. ما همچنین یک سس سیر بر پایه مایونز درست کردیم تا ساندویچ را با آن پوشش دهیم. ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

طرز تهیه کیک روغن زیتون با لیمو و خامه لیمویی

 مواد لازم برای کیک روغن زیتون با لیمو دو عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر دو پیمانه آرد کامل یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک درشت 2/3 پیمانه روغن زیتون 4 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده نصف پیمانه آب لیمو نصف پیمانه شیر بدون چر ...

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

خورش ماست، غذای میهمانی های اصفهان

وب سایت کاله: خورش ماست یا خورشت ماست غذایی بومی اصفهان است. این غذا از ماست پر چرب، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند. این خورش به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا مانند حلیم است، اما امروزه به عن ...

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

غذای کودک ایرانی، این آبگوشت را امتحان کنید!

بیتوته: شاید آبگوشت معروف ترین و قدیمی ترین غذای ایرانیان باشد؛ ترکیبی خوش خور از گوشت و نخود و لوبیا و صدالبته کمی دنبه و پیاز و ادویه جات! این غذا دیگر به روش تهیه و دستور پخت نیازی ندارد اما آبگوشت با آب نار با آبگوشت همیشگی اندکی متفاوت است. ...

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

وب‌سایت ایران کوک: امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد. مواد لازم:     برنج 1 کیلو ...

طرز تهیه پیش غذای خوشمزه عربی با بادمجان

پیش‌غذای عربی با بادمجان ,این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذا خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز پیش‌غذای عربی با بادمجانبادنجان بزرگ: ۲ عددتخم مرغ (آب پز و ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

وب‌سایت ستاره: قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.   طرز تهیه قارچ ...

روش تهیه سس لیمو خوشمزه و عالی

روش تهیه سس لیمو خوشمزه و عالی  امروز بشما روش تهیه سس لیمو را آموزش میدهیم که می توانید در ادامه روش تهیه آنرا بخوانید و از طعم خوب آن لذت ببرید.    مواد لازم برای سس لیمو : ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

همه چیز از میگو/میگوی ما یک پایه را انتخاب کنید ؟

همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟

همه چیز از میگو/میگوی ما یک پایه را انتخاب کنید ؟ -به عنوان سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی همه چیز در مورد میگو/ میگو را انتخاب کنید بر اساس? به عنوانبرای ایران: همه چیز در مورد میگو/ میگوی ما یک پایه را انتخاب کنید ؟ به عنوانبرای ایران: گزارش بهایران: میگو یکی از لذیذترین خوش آمدیدطلا بیشتر از خوراکی های دریایی است. اما برای لذت بردن از میگو باید نوع خوب است بدانید که بهترینشکل آماده سازی است . گزارش یک موقعیت بالاتر است. میگو بسیاری از غذاهای دریایی و غیره. غذااست. از پاستا و حضور. به طوری انتخاب کنید میگوی خوب از الزامات غذای خوب است.   چطور میگوی خوب انتخاب کنیم؟ نخستین نکته برای خوش طعم بودن میگو، تازه بودن آن است. میگوی تازه بسیار بهتر از میگوی منجمد است، اما ابتدا باید میگو را پوست بکنید و آن را تمیز کنید. هنگام خرید میگو باید به نکات زیر توجه داشته باشید: برای داشتن یک کیلوگرم میگوی پاک شده، ۵/۱ کیلوگرم میگوی پاک نشده بخرید. قیمت میگو به اندازه آن وابسته است. هرچه اندازه بزرگ تر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود. به دنبال میگوی درشت، سفت، آبدار با پوست شفاف و آبدار باشید که خال های سیاه نداشته باشد. میگو باید بوی تازگی و دریا بدهد. بوی آمونیاک نشان دهنده فاسد شدگی میگو است. تعداد میگوها در هر کیلوگرم با توجه به اندازه آنها متغیر است؛ اگر بزرگ باشند تعدادشان کمتر و اگر ریز باشند، بیشتر است.   میگوی تازه یا منجمد؟ میگو در بسته بندی های متفاوت و منجمد حتی در سوپرمارکت ها نیز به فروش می رسد. اگر میگوی منجمد تهیه کرده اید، یک شب پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید و داخل ظرف در بسته که هیچ نوع هوایی وارد آن نمی شود داخل یخچال نگه دارید تا یخ آن باز شود. یا برای باز شدن یخ می توانید به مدت دو دقیقه زیر جریان آب سرد قرار دهید. نکته: برای حفظ بافت آبدار میگو، نباید هرگز آن را زیر آب گرم بگیرید یا در دمای اتاق یخ آن را باز کنید.     چطور میگو را تازه نگه داریم؟ نصف یک کاسه بزرگ را با یخ پر کنید. میگوها را داخل یخ بگذارید. البته مطمئن شوید که میگوها دقیقا روی یخ است و داخل آبی که از ذوب شدن یخ ها در ته ظرف ایجاد می شود، نمی افتند. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان استفاده داخل یخچال نگهدارید. در صورت نیاز، آب ظرف را خالی و یخ بیشتری اضافه کنید.   نحوه پوست کندن و تمیز کردن میگو مرحله یک: پوست کندن ۱- از طول و از داخل شکم، پوست میگو را به سمت پایین برش بزنید. ۲-از قسمت سر میگو پوست را جدا کنید. خیلی آرام دم را بکشید تا از بدن جدا شود. می توانید دم میگو را جدا نکنید. مرحله دو: کمر میگو را با چاقو برش دهید با کمک یک چاقوی تیز، از قسمت سر تا دم میگو را برش دهید. مرحله سه: روده میگو را خارج کنید با کمک نوک چاقو، روده میگو را که همچون نخ سیاه یا سبز رنگ است خارج کنید. برای این منظور، نوک چاقو را زیر روده قرار دهید و آن را بکشید. سپس، میگو را زیر آب سرد بشویید. نکته: روه میگو اگر در بدن آن باقی بماند می تواند باعث طعم بد آن بشود. روش های طبخ میگو دستور طبخ های بسیاری برای میگو وجود دارند، اما به طور کلی، می توان به دو روش آب پز و کبابی برای این خوراکی خوشمزه اشاره کرد.     روش آب پز کردن میگو قابلمه را با آب و نمک پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. میگوها را داخل آب بریزید. به مدت یک تا سه دقیقه آب پز کنید تا میگو صورتی و کدر شود. آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.   روش کباب کردن میگو برای کباب کردن مستقیم میگو روی آتش، آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید. روی حرارت ملایم زغال، میگوهای بسیار بزرگ را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید تا تیره شود. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط فوت و فن آشپزی در مورد ماهی ماهی را چطور بپزیم؟ چگونه ماهی را به شکل صحیح پاک کنیم؟ چگونه در خانه سوشی درست کنیم! چگونه ماهی شور یا دودی را برای خوردن آماده کنیم همه چیز در مورد میگو/چه طور میگو انتخاب کنیم و بپزیم؟ گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین